Lancering West Side Tori's #2

Op woensdag 17 april wordt de tweede editie van West Side Tori's gelanceerd, de krant voor en door Westsiders, gemaakt door 7/8 leerlingen van OBS De Toekomst in Amsterdam Nieuw-West in samenwerking met Jaleesa Clows en David Smeulders.

De leerlingen kregen de mogelijkheid om de inhoud van de krant vorm te geven met onderwerpen en rubrieken die zij belangrijk vinden, en deze te delen met mede Amsterdammers. De leerlingen zijn in verschillende sessies op school en in de buurt tot de inhoud van de krant gekomen en zijn ondersteund door o.a. een schrijver, kunstenaar en kok. Zo kun je meer lezen over het bezoek aan een kunsttentoonstelling, recept van hun favoriete eten en een lijstje favoriete boeken. Daarnaast bevat de krant een bijzonder interview met Sandra Doevendans.

West Side Tori’s is op verschillende OBA locaties in Nieuw-West gratis op te halen. Zie hier een gratis te downloaden online versie van krant (PDF).

Kom langs op de lancering van deze tweede editie op woensdag 17 april tussen 12:00 en 13:00 uur bij OBA Postjesweg (Postjesweg 340).